Menu

Over Taxi Diensten Antwerpen

Wij zijn een betrouwbaar, snel en veilig taxibedrijf in Antwerpen. Wij vervoeren klanten op een veilige, snelle en comfortabele manier van A naar B. Bent u op zoek naar een taxichaffeur in omgeving Antwerpen, dan kunnen we er voor zorgen dat u binnen 15 minuten een taxi voor de deur heeft. Ook vanuit andere plaatsen vervoeren we u graag.

Waarom kiest men ons?

Taxi Local is een bedrijf dat is ontstaan uit een groep ervaren taxichauffeurs, ons doel is om klantgericht te werken, u veilig te vervoeren en betaalbaar taxivervoer te kunnen bieden in de regio Antwerpen.

Bij Taxi Diensten Antwerpen betaalt u nooit teveel. Wij hanteren scherpe en voordelige prijzen voor iedere afstand. Onze chauffeurs weten in de stad beter als geen ander de weg te vinden en rijden dus nooit onnodige kilometers. U kunt erop vertrouwen dat zij, naar uw voorkeur, de kortste of snelste route naar uw bestemming weten te vinden.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Wij werken enkel met taxichauffeurs die betrouwbaar zijn en op tijd komen en kunnen u zo gegarandeerd altijd goed van dienst zijn. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid ook. Wij staan bekend als een servicegericht taxibedrijf  met klasse in Antwerpen.

Wat je bestemming is, maakt niet uit. We rijden naar alle bestemmingen in België . Ook vervoer naar alles  Nederlandse, Duitse of Franse luchthavens is mogelijk. Onze vriendelijke chaffeurs zijn gecontroleer op hun kwaliteit en zorgen voor een fijne reis. Het bestellen van een Taxi doe je eenvoudig Online.

Contact
Taxi Local Bvba

Be0822329970

                                       [email protected]

+3248 55 77 407

Constant de jongstraat 44
2170, Antwerpen

WhatsApp chat