Menu

Taxi Antwerpen
luchthaven

Taxi luchthaven Antwerpen

Zoekt u een taxi luchthaven Antwerpen Airport en omgeving voor een vaste lage prijs. Uiteraard op elk gewenst moment. 24 uur per dag en 7 dagen per week. In een van onze comfortabele auto’s brengen wij u en uw partner of gezin veilig naar de luchthaven. Geen parkeerproblemen maar direct afgezet voor de ingang.

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week. 365 dagen per jaar zowel online als telefonisch bereikbaar. U kunt daarom ook tot een paar minuten voor vertrek on-line reserveren!

Bij onze taxibedrijf bent u verzekerd van goede kwaliteit en serviceverlening.

Bestel uw taxi luchthaven Antwerpen bij ons.

Wij verzorgen uw de beste taxi service niet alleen van Antwerpen en omstreken naar alle luchthavens.  We verzorgen u ook taxivervoer van en naar: Antwerpen, Berendrecht, Lillo, Zandvliet, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk, Hoboken of ook binnen privincie Antwerpen; Aartselaar
Arendonk, Beerse, Berlaar, Boechout, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Duffel, Edegem
Essen, Geel, Grobbendonk, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, 
Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte,  Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde
SchotenStabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht op zeer comfortabele wijze.
Taxi Antwerpen nodig? Bel ons en ervaar onze betrouwbare service. Reserveren kan natuurlijk ow

Taxi luchthaven Antwerpen

taxi airport Antwerpen

De Luchthaven van Deurne ofwel Antwerpen Airport ligt net buiten het centrum van de stad Antwerpen. Jaarlijks nemen ongeveer 80.000 passagiers hier het vliegtuig. Er wordt regelmatig naar populaire citytrip bestemmingen gevlogen, zoals LondenBarcelona en Malaga, maar ook voor de zogenaamde skivluchten is de luchthaven van Antwerpen interessant. Ontdek alle bestemmingen vanaf Deurne!

Airlines vanaf Antwerpen-Deurne

Vanaf Deurne luchthaven kun je vliegen met TUI Fly, Powdair en Flybe.

Adres luchthaven Deurne

Luchthavenlei, 2100 Antwerpen

Naar de luchthaven van Deurne

De internationale luchthaven van Deurne is vlot bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Dankzij het uitgebreide wegennetwerk rond Antwerpen is er een goede verbinding met steden zoals Gent, Brussel en Hasselt. Bovendien is er een gratis parking voorzien voor ongeveer 500 wagens.

Ook voor reizigers die niet graag met de wagen komen is er een oplossing: het openbaar vervoer. Het station Antwerpen-Centraal ligt namelijk vlakbij de luchthaven. Daar kan je een bus nemen naar de halte ‘Luchthavenvallei’ (op nog geen 100 meter van de terminal) of de halte ‘Langemarkstraat’ (op zo’n 300 meter van luchthaven Deurne).

https://www.cheaptickets.be/luchthaven/belgie/antwerpen/luchthaven-antwerpen

Taxi vanuit Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne, Hoboken, Merksem en Wilrijk

Prijs schatting
10-30
  • Diverese betaal mogelijkheden
  • Propere wagens
  • Altijd, op tijd
Contact
Taxi Local Bvba

Be0822329970

                                       [email protected]

+3248 55 77 407

Constant de jongstraat 44
2170, Antwerpen

WhatsApp chat